Vrhunske baterije in polnilci Makita po dostopnih cenah

Domače in profesionalno delo z električnimi orodji zna biti kar precej naporno, če pri roki nimate dovolj kakovostnega izdelka. Pri tem ne mislimo samo konkretno na orodje, temveč tudi na številne pripomočke in dodatke, ki lahko precej pripomorejo k še bolj produktivnemu delu. V mislih imamo predvsem baterije in polnilce, ki so še posebej dobrodošli tedaj, kadar pri delu nekaj časa na voljo ne bomo imeli vtičnice oziroma električne energije.

Če ste ravnokar na poti do specializirane prodajalne s tovrstnimi izdelki, potem imejte v mislih, da so baterije in polnilci Makita ena od najboljših izbir. Sicer pa se vam do fizične prodajalne sploh ni potrebno peljati, saj so vam odlični Makitini izdelki na voljo tudi v priznani spletni prodajalni prokraft.si.

Tipi baterij Makita

Baterije in polnilci Makita so torej po ugodnejših cenah na voljo v spletni ponudbi prodajalne prokraft.si. V njej lahko izbirate med različnimi tipi baterij. Večinoma gre za litij-ionske baterije, ki imajo večjo energijsko gostoto. Lahko se polnijo kadar koli ter imajo v primerjavi z drugimi tipi baterij bistveno daljšo življenjsko dobo. V preteklosti pa so bile priljubljene nikelj-kadmijeve pa tudi nikelj-hibridne baterije. Za obe vrsti je značilno, da imajo v primerjavi z litij-ionskimi bistveno manjšo zmogljivost, posledično jih je treba formirati – to pomeni večkrat napolniti ali povsem izprazniti.

Čas polnjenja baterije pa je na sploh zelo omejujoči dejavnik. V tem času je treba prekiniti delo, zato je še posebej priporočljiv nakup več rezervnih baterij. V povprečju se ena baterija polni nekje od tri do pet ur.

Makita polnilnik za štiri akumulatorje

Če vas zanimajo kakovostne baterije in polnilci Makita, jih lahko torej najdete pri ponudniku Prokraft. Pri njem vam je na primer na voljo Makita polnilnik za štiri akumulatorje. V tem hipu je tovrstni izdelek za domačo ali profesionalno uporabo še toliko mikavnejši, saj se ponuja po posebni akcijski ceni.

This entry was posted in Dom and tagged , , . Bookmark the permalink.