Soda bikarbona: skrita resnica o njej

Stari Egipčani so bili znani po svojih zdravilcih, ki so za zdravljenje najrazličnejših bolezni uporabljali izključno naravne sestavine, saj umetnih še niso poznali, drži zgolj dejstvo, da so več naravnih sestavin zmešali skupaj in tako dobili učinkovito zdravilo.

Soda bikarbona pa je že sama po sebi dovolj učinkovito zdravilo, da je zelo koristna že če jo uživamo samo, lahko pa jo dodamo še k drugim sestavinam. Da je soda bikarbona za zdravje zelo koristna menijo tudi mnogi zdravniki, saj preprečuje nastanek raka in kandide.

Soda bikarbona ni tako zelo v splošni uporabi kot zdravilno sredstvo, ker to velikim farmacevtskim korporacijam ne ustreza in se je zato ne promovira.

Dr. Tullio Simoncini je zdravnik splošne medicine, ki se ukvarja tudi z alternativno medicino ter je velik sogovornik, da se soda bikarbona čim bolj in čim pogosteje uporablja v namen preprečevanja raka in kandide ter tudi določenih vrst glivic ter drugih parazitov.

Vsekakor pa se velike svetovne farmacevtske korporacije zelo trudijo, da novica, ki pravzaprav ni novica, saj so to vedeli že Stari Egipčani, ne pride v javnost, saj bi se potem soda bikarbona še bolj pogosto uporabljala v zdravstvene namene kot se že zdaj, kar bi posledično pomenilo manjšo oz. manj pogosto uporabo drugih, bistveno dražjih zdravil. Soda bikarbona zelo dobro učinkuje tudi na počasnejše razvijanje bolezni ledvic, zelo pozitivno učinkuje tudi na pomirjanje zgage, razkisanje mišic, hitrejše zdravljenje herpesa, čiščenje in razmaščevanje kože, odpiranje kožnih por in še za mnoge druge namene za boljše počutje. Npr. v onkologiji se soda bikarbona uporablja za odstranjevanje oz. blaženje stranskih učinkov radioaktivnosti, in sicer tistih učinkov, ki zdravijo obolele celice, saj ti isti učinki delujejo tudi na zdrave celice in jih s tem uničujejo.

Če pa bi se soda bikarbona uporabljala še predno smo zboleli za rakom, kot trdi dr. Simoncini, pa sploh ne bi zboleli za rakom.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , . Bookmark the permalink.