Pametna zobna ščetka za lepe in zdrave zobe

Že od malih nog nam vsi govorijo kako pomembna je nega zob in to že od tistega prvega zobka, ki prileze na plano. Spomnim se, da so nas v vrtcu učili pravilnega ščetkanja. Čeprav se pogosto tega ne zavedamo in jih jemljemo kot samoumevne, imajo zobje pomembno vlogo v našem vsakdanu, zato je pomembno, da jim nudimo ustrezno higieno. Ravno s tem namenom, pa je Philips predstavil električno zobno ščetko s sonično tehnologijo, ki kar do 10-krat učinkoviteje odstranjuje zobne obloge in pripomore do 7-krat bolj zdravim dlesnim. Izpopolnjena sonična električna ščetka, ki nas pusti odprtih ust, še dolgo po tem, ko smo že zaključili s ščetkanjem, je popolnoma varna za zobno sklenino.

Naša najboljša zobna ščetka za celovito ustno nego

Pametna zobna ščetka DiamondClean Smart

Tehnologija, ki prepriča tudi najzahtevnejše uporabnike

Električno zobno ščetko DiamondClean Smart odlikuje sonična tehnologija, ki nas ne bo pustila hladne. V ročaju zobne ščetke je  vgrajen senzor drgnjenja, ki uporabnika nežno opomni, da mora manj drgniti, zaradi česar je čiščenje nežnejše in bolj učinkovito. Električna zobna ščetka ponuja različne načine in intenzivnosti, zaradi katerih je oseba lahko v dvomih, vendar tudi to nalogo odlično opravi kar zobna ščetka sama. Z vgrajenim mikročipom, ki se nahaja v glavi sonične električne ščetke ugotovi, katera nastavitev je najprimernejša. Seveda pa lahko med načini in intenzivnostjo izbiramo tudi sami. Pametna zobna ščetka ponuja vse načine in intenzivnosti, ki jih potrebujemo za svež zadah, bele zobe ter zdravo sklenino. Opcija Clean je namenjena vsakodnevnemu čiščenju, White+ pomaga pri odstranjevanju madežev, Deep Clean+ globinsko čisti, Gum Health se postavlja na področju nege dlesni in Tongue Care zagotavlja svež zadah. Nastavitve intenzivnosti omogočajo izbiro med višjo intenzivnostjo za višjo stopnjo čiščenja in nižjo, ki je primerna za čiščenje ustne votline. Prav tako nas električna zobna ščetka opomni, kdaj je čas za menjavo glave ščetke. Pametna zobna ščetka beleži kako dolgo in močno je bilo ščetkanje z vsako glavo ščetke ter nas na podlagi tega opozori, kdaj je čas za menjavo ščetke.  

Naša najboljša zobna ščetka za celovito ustno nego

Pametna zobna ščetka in glave različnih ščetk, za različne načine čiščenja

Aplikacija, ki pokaže ali so zobje dobro očiščeni

Aplikacija, ki pokaže ali so zobje dobro očiščeni?! V kolikor bi nam nekdo razlagal, da si je očistil zobe in mu je aplikacija pokazala, da šestica in sedmica na levi nista bili dobro očiščeni, sam pa je bil skoraj povsem prepričan, da tega dela ni zgrešil… bi najbrž pomislili, »Pa saj ta človek je povsem nor!«. Philipsova aplikacija Sonicare omogoča ravno to, da točno vemo, kdaj smo dosegli temeljito čiščenje. Svoj pametni telefon s pomočjo bluetooth povezave povežemo s pametno zobno ščetko in že smo pripravljeni za boj proti zobnim oblogam in bakterijam. Na svojem pametnem telefonu spremljamo popolnoma vse, ali med ščetkanjem premočno pritiskamo, ali smo zgrešili kakšno mesto… Aplikacija nam nudi popolno podporo med ščetkanjem in zagotavlja, da je naše ščetkanje več kot uspešno.

Odpravljam se na pot

Sonična električna ščetka se odlično izkaže tudi, ko pride do vprašanja o času delovanja. Brez polnjena zdrži tudi do 14 dni. Polne se s pomočjo polnilnega kozarca, na poti pa nas zvesto spremlja potovalna torbica.

https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/HX9954_57-IMS-sl_SI?wid=494&hei=435&$pnglarge$

Električna zobna ščetka s sonično tehnologijo se s pomočjo aplikacije in različnih glav bori v boju za lepe zobe, 

delovanje pa ji omogočata polnilni kozarec in polnilna torbica

This entry was posted in Dom, Lepota in zdravje. Bookmark the permalink.