Napitki proti dehidraciji in izbira slušalk za tek

Drinking_3-637x421-600x396Športniki se zagotovo zavedajo, kako pomembna je hidracija pri vsakem športu. Tudi v vsakdanjem življenju tistih, ki niso zapriseženi športniki oziroma ob dnevih brez treningov je še kako pomembna tekočina. V športnih trgovinah in nekaterih drugih določenih trgovinah boste lahko našli ponudbo napitkov proti dehidraciji. Podjetje Factorystore vam nudi široko paleto razne opreme in pripomočkov za šport, med drugim tudi napitke proti dehidraciji, ki jih najdete tu: http://www.factorystore.si/sportna-prehrana-pijaca/hidracija.

V ponudbi boste našli napitke proti dehidraciji v različnih oblikah in okusih. Lahko se odločite za vrečkice z okusom limone in limete, ki vsebujejo dodan kalcij. Mogoče se boste odločili za napitek, ki napolni tudi prazne rezerve ogljikovih hidratov, tudi ti pa so v različnih okusih. Našli boste tudi napitke z raznimi vitamini, ki izboljšujejo kondicijo in so poleg tega tudi okusni. Idealna kombinacija za športnike pa je verjetno kombinacija mineralnih snovi. Napitki proti dehidraciji so v različnih količinah, razlikujejo pa se tudi po cenah.

music_and_runningMed treningom oziroma rekreacijo večina ljudi zelo rada posluša glasbo. Glasba daje neko motivacijo in energijo ter izboljša počutje. Verjetno se glasbe poslužujejo skoraj vsi, ki se sami rekreirajo. Pomembno pa je, kakšne so slušalke, saj nas hitro lahko ovirajo ali pa moramo ves čas popravljati namestitev slušalk. Slušalke za tek ali drug šport boste našli prav tako v spletni trgovini Factorystore, kjer je nakup hiter in enostaven. Cene športnih slušalk se razlikujejo, našli pa boste tudi priročno športno torbico za vaš predvajalnik,ki ščiti pred vlago in udarci. Zagotovite si kvalitetne slušalke za tek, odporne proti vodi ali potu, ki bodo odporne in praktične.

This entry was posted in Nasveti. Bookmark the permalink.