Nakup igralne konzole in odklep konzole

Dandanes je ogromno krega med mladimi na temo igralnih konzol. Namreč nekateri prisegajo na igralne konzole spet drugi na stari dobri osebni računalnik. Brez dvoma je marsikdo že zasledil kakšen forum na spletu kjer poteka vroča debata med privrženci igralnih konzol in osebnih računalnikov. Pa vendar, zakaj bi se odločili za nakup igralne konzole?

Nakup igralne konzole se priporoča predvsem tistim, ki bodo res ogromno časa preživeli ob igranju igric na svoji konzoli, saj so prvotno namenjene le-tem. Lahko pa se za nakup igralne konzole odločite tudi zato, ker bi radi preizkusili kako stvar izgleda in jo kasneje, če boste videli da se na konzoli nabira le prah in za njo ne preživljate več toliko časa, preprosto prodate. Brez skrbi, kupcev je ogromno, če pa zraven ponudite še kakšno igrico ali dve pa se bo zagotovo našel nekdo, ki bo konzolo vzel, da vam ne bo več v napoto. Naj omenim še odklep konzole. Kot veste so konzole ob nakupu zaklenjene in lahko igrate samo kupljene igrice z originalnim cd-jem. Vendar se tukaj večkrat poraja vprašanje – ali bi dali 60eur za igro, ali bi jo raje preprosto prenesli iz spleta?Ponudbo konzol si oglejte na eni izmed najbolj znanih spletnih trgovin v Sloveniji: www.goblin.si.

Z odklepom konzole se omogoči nalaganje piratskih igric, in obenem se prihrani tudi ogromno denarja. Odklep konzole ne stane toliko kot nakupovanje igric in ko je enkrat konzola odklenjena lahko po mili volji nalagate igrice, ki ste jih dobili preko kakšne spletne strani in jo prenesli. Z odklepom konzole se ukvarjajo posamezniki, pa tudi podjetja sama.

This entry was posted in Razno. Bookmark the permalink.