Najem apartmajev Kvarner – kaj se izplača?

najem-apartmaja-hrvaska-4Najbolj priljubljena turistična destinacija med Slovenci je zagotovo Kvarner, saj nam je ta najbliže in Lahko do morja skočimo tudi za vikend. Vendar pa je za najem apartmajev Kvarner ravno zaradi velikega povpraševanja običajno tudi najdražji – in nekje v južni Dalmaciji bi seveda lahko bivali ceneje (če bi se vam zdelo ekonomično voziti tako daleč). Da nebo za najem apartmajev Kvarner več tako drag, pa po novem skrbi tudi spletni portal hisanamorju.si, kjer nudijo ugoden najem počitniških hišic in apartmajev v celotni Hrvaški.

Najem apartmajev Kvarner

Kvarner je torej privlačen zaradi bližine Sloveniji, še posebej radi pa imamo Crikvenico in druge obmorske kraje na celini ter otok Krk, na katerega lahko prispemo brez drage in dolge poti s trajektom. Če vas zanima za najem apartmajev Kvarner in bi tudi sami radi dopustovali na teh najbolj zaželenih lokacijah oziroma vsaj v njihovi neposredni bližini, pojdite na spletno stran hisanamorju.si in preverite, kaj imajo trenutno na voljo. Gotovo boste presenečeni, da je ponudba tako velika, hkrati pa tudi tako poceni. Ja, res je, spletna stran se trudi, da bi Slovencem v Kvarnerju in drugod na Hrvaškem zagotovila predvsem izredno ugodne cene – takšne, po katerih se dejansko izplača letovati pri sosedih.

Spletna stran je od svojega nastanka naletela že na veliko pohval ter na izjemen odziv, saj vsi vemo, da je za najem apartmaja v Kvarnerju sicer kar nekoliko drag za skromne slovenske plače, še huje pa je, da marsikateri ponudnik vsak za višek sezone tam sploh nima nobenega prostega mesta – in če ne rezervirate pravočasno, ne le, da vam ni na voljo ugodna ponudba, temveč sploh ni nobene ponudbe.

This entry was posted in Potovanja and tagged , , , . Bookmark the permalink.