Izposoja napihljivih igral – prednosti in slabosti

Napihljivo igralo je zabavna in zanimiva atrakcija na otrokovem rojstnem dnevu, ki si jo bo zagotovo želel vsak otrok, ko jo bo enkrat »spoznal«. Izposoja napihljivih igral je nepozabno doživetje za tako mlajše kot tudi starejše otroke, tistega, ki praznuje in tudi za vse povabljence. Preden se odločite, ali je izposoja napihljivega igrala primerna za zabavo vašega otrok, si preberite prednosti in slabosti napihljivih igral.

Prednosti

Napihljiva igrala so neverjetno zabavna. Tako suha kot mokra (za vroče poletne dni, ko so kopalke edino oblačilo v katerih ni vroče) bodo poskrbela za nepozabno zabavo.

Primerna so za fante in punce. Igrala bodo pritegnila prav vsakega otroka, pa če je roza grad, ali temačna trdnjava – zabava bo prevelika, da bi se ukvarjali s podrobnostmi.

Za postavitev niste zadolženi vi, ampak za to usposobljeni delavci, zato imate vi več časa za opravljanje drugih priprav za zabavo.

Otroci so bodo na napihljivih igralih tudi dobro razgibali. Igralo jih bo »zaposlilo« in zabavalo za več ur (pravzaprav sploh ne bodo hoteli oditi z njega).

Slabosti

Potrebno je skrbeti za varnost. Mlajši otroci potrebujejo nenehno varstvo, da ne pride do nesreč. Za pomoč lahko prosite druge starše, svoje starše ali partnerja.

Napihljiva igrala zavzame veliko prostora. Če nimate zadostnega prostora na vašem vrtu se lahko pozanimate o možnosti najema in postavitve igrala na drugih prostorih ali rezervacije prostora, kjer je napihljivo igralo že postavljeno.

Pomemben aspekt najema napihljivih igral je tudi cena, zato je pomembno, da pregledamo ponudbo različnih ponudnikov in se odločimo za opcijo, ki nam najbolj ustreza.

This entry was posted in Vse za otroka and tagged . Bookmark the permalink.