Električno talno gretje

Elektricno-talno-gretjeNačin nizkotemperaturnega ogrevanja, ki so ga uporabljali že stari rimljani, se imenuje talno ogrevanje. Prednost električnega talnega gretja je v tem, da nam nudi optimalno porazdelitev toplote glede na prostor. Za dobro počutje in s tem kvalitetno bivanje v lastnem stanovanju pa seveda potrebujemo topla tla, medtem, ko je lahko temperatura v višini glave nekoliko nižja. Način s katerim to dosežemo je torej električno talno gretje. Običajna temperatura tega gretja je nižja nekje 1 do 2 stopinje celzija od radiatorskega gretja, vendar pa raven udobja ostaja enaka. Seveda pa je za električno talno gretje ključna izolacija tal. Šele na izolirana tla lahko namestimo električno talno gretje, saj izolacija poskrbi za bolj učinkovito ogrevanje, manjšo porabo električne energije, poleg tega pa bo sam sistem hitreje reagiral in ogrel tla na primerno temperaturo, nastavljeno na sobnem termostatu.

Električno talno gretje pa brez skrbi lahko namestimo v praktično vse prostore v našem stanovanju. Podjetje Tersus vam seveda v okviru električnega talnega gretja nudi svojo podporo in pomoč, saj bodo strokovnjaki poskrbeli za to, da bo vsak prostor prejel optimalno gretje tal. Vsi sistemi Ebeco, ki jih to podjetje nudi, pa so dobavljivi tudi s termostati, ki so opremljeni z napredno tehnologijo. S temi termostati boste lahko natančno uravnavali sobno temperaturo in tudi privarčevali z energijo.

Skratka, če vas zanima električno talno gretje, vam vsekakor priporočamo, da kliknete na tersus.si in povprašate strokovnjake o vseh prednostih tovrstnega načina ogrevanja ter si priskrbite optimalno ogrevanja tal še danes. Ne odlašajte več in si privoščite topla tla pod nogami tudi vi.

This entry was posted in Dom and tagged . Bookmark the permalink.