BAGS&MORE: Potovalni kozmetični kovčki

Se v kratkem odpravljate na pot, a ne veste kam z vso kozmetiko? Za vas imamo odlično ponudbo potovalnih kozmetičnih kovčkov. Vse na enem mestu – samo pri Bags&More!

Glavna naloga kozmetičnih kovčkov in torb je prenašanje kozmetičnih izdelkov. Oglejte si ponudbo najbolj kakovostnih in prostornih kozmetičnih kovčkov daleč naokoli. Izbirate lahko med različnimi oblikami in dimenzijami. Prepričani smo, da bo pri Bags&More svoj potovalni kozmetični kovček našla prav vsaka mična gospodična.

Kovčki za ličila so izjemno lahki, za kar se da preprosto nošenje pa imajo snemljiv in po dolžini nastavljiv trak za ramo. Izbirate lahko med številnimi materiali, kot so npr. poliester, polipropilen in drugi umetni materiali.

Torbice se največkrat zapenjajo na zadrgo, veliko večino pa odlikuje odpornost na vodo. So idealne za shranjevanje kozmetičnih pripomočkov, prav tako pa so izvrstne za kakršno koli potovanje. Bags&More vam ponuja malo morje izbireizdelkov svetovno priznanih znamk. Med njimi boste zasledili tudi Travel&More, Roncato, Reisenthel, Rucksack Only in druge. Tudi izbira barv ni skopuška. Zagotovite si potovalni kozmetični kovček v svoji najljubši barvi po izjemno ugodni ceni!

Toaletne torbe imajo največkrat kavelj za obešanje, v notranjosti pa se skriva tudi manjše ogledalo, tako da se boste dame lahko uredile kar med potjo. Navadno imajo takšne torbe en velik prostoren predal, zraven pa še nekaj nekoliko manjših, kamor lahko pospravite ostale drobnarije.

Galanterije Bags&More lahko obiščete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo v primeru dilem na pomoč priskočili izkušeni prodajalci. Bogato ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani bagsandmore.si, kjer so vam nakupovanje zelo olajšali, saj je stran oblikovana tako, da že pred samim iskanjem določite, kakšen izdelek iščete.

Vsi izdelki prisegajo na visoko kvaliteto, nekateri kovčki pa imajo celo enoletno garancijo. Ne spreglejte tudi izjemnih popustov, saj Bags&More svoje kupce pogosto razvaja z bombastičnimi akcijami.

This entry was posted in Potovanja and tagged , , . Bookmark the permalink.