BAGS&MORE: LETNI PLANER

Zobozdravnik, glasbena šola, trening, rojstni dan najboljše prijateljice, testi v šoli… Joj, si vsega tega preprosto ne moreš zapomniti? Nič hudega! Priskrbi si prisrčen letni planer ter si vanj zabeleži vse pomembnejše datume, telefonske številke in svoje misli.

Stopi v novo šolsko leto z novim letnim planerjem iz galanterij Bags&More. Ti rokovniki ti bodo pomagali, da boš ostal organiziran skozi celo leto. Kar oglej si prikupno ponudbo beležnic za urejene misli v novem letu.

Planer je nepogrešljiv pomočnik vsake dobro organizirane osebe tako v poslovnem kot tudi v zasebnem življenju. Ker pa je na tržišču ogromno izbire, so pri Bags&More poskrbeli, da ti na prodajne police postavijo zgolj najboljše artikle.

Izbiraš lahko med številnimi različnimi barvami in motivi. Izdelki so primerni tako za deklice kot tudi za dečke in nekoliko starejše. Planerji so izdelani iz umetnih materialov in so znamke Kjutvajb. Največkrat se zapirajo z elastičnim trakom, nekateri vsebujejo dodatne »self-care« vsebine, za lažje zapiranje in listanje pa imajo skrito tudi spiralo.

Tovrstne planerje boš lahko uporabljal kar 16 mesecev. Izbiraš lahko med tedenskimi ali dnevnimi planerji. Slednje pa boš uporabljal nekoliko manj časa (12 mesecev).

Stopi v novo leto z organizirano nogo s pomočjo rokovnikov iz galanterij Bags&More. Trgovine lahko najdeš vsepovsod po Sloveniji, omogočili pa so ti tudi nakupovanje od doma preko spletne strani bagsandmore.si. Tam si iskanje lahko olajšaš s številnimi nastavitvami, kjer poklikaš, kaj točno iščeš. Izbiraš lahko med številnimi barvami, materiali in znamkami. Če nakupuješ prek spleta pa le dobro napni oči, saj večkrat lahko naletiš tudi na kakšno odštekano akcijo, ki velja samo ob nakupu prek spleta. Kaj torej še čakaš? Hitro obišči kakšno trgovino ali spletno stran bagsandmore.si ter preveri s čim te želijo razvajati tokrat. Zagotovi si svoj letni planer in brž prični z organiziranjem. Želimo ti veselo beleženje!

This entry was posted in Razno and tagged , . Bookmark the permalink.